Klantcases

Home » Klantcases

Met onze passie voor besturingsvraagstukken zijn we in staat om snel, met de juiste data, toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. We gaan met onze klanten al vanaf het begin een partnership aan en maken onszelf medeverantwoordelijk voor het resultaat.

Onze klanten

We zoeken ‘ondernemers’ bij onze klanten die zich niet neerleggen bij een 6 of een 7. Mensen die, samen met hun collega’s en ons, gaan voor daadwerkelijke prestatieverbetering in combinatie met meer werkplezier. Samen werken aan resultaten om trots op te zijn, daar gaat het bij ons om. Dit heeft geleid tot duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Bekijk hier een aantal uiteenlopende klantcases.

Athenaeum Amsterdam (Foto: Schlijper.nl)

Athenaeum: dankzij inzicht in cijfers beter bestuurbaar

Athenaeum Boekhandels had onvoldoende inzicht in de prestaties van de onderneming en de wensen en het gedrag van klanten. Daarom heeft Hot ITem een Power-BI omgeving met verschillende dashboards ontwikkeld.

Lees meer...
Gemeente Vlaardingen binnen één jaar een duurzame en wendbare dataomgeving

Gemeente Vlaardingen: binnen één jaar een duurzame en wendbare dataomgeving

Data-geïnformeerd werken is van belang om integraal naar de stad te kunnen kijken. Er bestaat een grote behoefte om de cijfers te kennen, maar vooral ook om de samenhang tussen beschikbare gegevens te kunnen duiden.

Lees meer...
Dura Vermeer Infra Volledig inzicht in planning en prestaties

Dura Vermeer Infra: Volledig inzicht in planning en prestaties

Voor een optimale benutting van productiecapaciteit is het juiste inzicht in prestaties onmisbaar en is het cruciaal dat de data hiervoor toereikend is.

Lees meer...
DELTA Fiber Nederland: Informatievoorziening voor een wendbaar bedrijf - Hot ITem

DELTA Fiber Nederland: Informatievoorziening voor een wendbaar bedrijf

Interactie met klanten en de sturing daarop vraagt om een solide datafundament met de juiste informatievoorziening en een datagedreven cultuur.

Lees meer...
Ziggo: Inrichting multifunctionele Data & Analytics-afdeling - Hot ITem

VodafoneZiggo: Inrichting Strategic Intelligence Center

Naast een solide dataplatform op een toekomstvaste infrastructuur is een klantgerichte organisatie essentieel voor een succesvolle datagedreven organisatie.

Lees meer...
GVB: Data privacy - van risico naar kans - Hot ITem

GVB: Data privacy – van risico naar kans

GVB zag zich voor de taak gesteld om aan de AVG-wetgeving te voldoen. Hot ITem heeft GVB geholpen met een duurzame privacy-implementatie.

Lees meer...
NWB Bank: Compliant zijn vanuit eigen Business Value - Hot ITem

NWB Bank: Compliant zijn vanuit eigen Business Value

Hot ITem heeft de Nederlandse Waterschapsbank geholpen om snel over betrouwbare, actuele en kwalitatief hoogwaardige managementinformatie te beschikken.

Lees meer...
Concurrentievoordeel door datagedreven marketing en analyses - Hot ITem

MVNO: Concurrentievoordeel door datagedreven marketing en analyses

Met een nieuw Management Informatie Systeem maakt een MVNO de omslag van ‘sturen op omzet’ naar ’sturen op contributiemarge’ en datagedreven marketing.

Lees meer...
Gemeente A'dam: Big Data Platform als bron voor sturen op bereikbaarheid - Hot ITem

Gemeente A’dam: Big Data Platform als bron voor sturen op bereikbaarheid

Hoe houden we de binnenstad van Amsterdam bereikbaar en zorgen we voor veilige doorstroming? Hiervoor heeft Hot ITem een Big Data Platform gerealiseerd.

Lees meer...