Spring naar content

Klantcases

Home » Klantcases

Met onze passie voor besturingsvraagstukken zijn we in staat om snel, met de juiste data, toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. We gaan met onze klanten al vanaf het begin een partnership aan en maken onszelf medeverantwoordelijk voor het resultaat.

Onze klanten

We zoeken ‘ondernemers’ bij onze klanten die zich niet neerleggen bij een 6 of een 7. Mensen die, samen met hun collega’s en ons, gaan voor daadwerkelijke prestatieverbetering in combinatie met meer werkplezier. Samen werken aan resultaten om trots op te zijn, daar gaat het bij ons om. Dit heeft geleid tot duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Bekijk hier een aantal uiteenlopende klantcases.

Renewi: automatisering van Greenhouse Gas Protocol-rapportages

Renewi: automatisering van Greenhouse Gas Protocol-rapportages

Ontdek hoe Renewi het rapportageproces voor het Greenhouse Gas Protocol (GHG) heeft geautomatiseerd en gestandaardiseerd met hulp van Hot ITem Conclusion.

Lees meer...
SIDN Transformeren naar datagedreven succes

SIDN: Transformeren naar datagedreven succes

Ontdek onze aanpak bij SIDN om dienstverlening te optimaliseren, zakelijke kansen te verkennen en dataverwerking te verbeteren.

Lees meer...
Atradius: IFRS17-compliant vanuit eigen businesswaarde

Atradius: IFRS17-compliant vanuit eigen businesswaarde

Atradius werd IFRS17-compliant vanuit eigen businesswaarde. Ontdek onze aanpak om de data-pipeline te optimaliseren, de runtime aanzienlijk te verkorten en kosten te verminderen.

Lees meer...
Klantcase PostNL

PostNL: Wat de favoriete bezorger zijn betekent voor je datalandschap

Het is de ambitie van PostNL om de favoriete bezorger in de Benelux te zijn. Dit vraagt om een versnelling van zijn digitale transformatie.

Lees meer...
NS: de omslag naar een datagedreven organisatie

NS: De omslag naar een datagedreven organisatie

De NS ziet graag een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening tegen zo laag mogelijke kosten. Om aan die verwachtingen te kunnen voldoen maakt het bedrijf de omslag naar een datagedreven organisatie.

Lees meer...
Alpina Group - Meer grip op rendement in de verzekeringsportefeuille

Alpina Group: Meer grip op rendement in de verzekeringsportefeuille

Met de rendementsanalyse van Hot ITem Conclusion heeft Alpina Group integraal inzicht in het rendement van de inkomensportefeuille én een middel om actief te sturen op het rendement.

Lees meer...
Athenaeum Amsterdam (Foto: Schlijper.nl)

Athenaeum: dankzij inzicht in cijfers beter bestuurbaar

Athenaeum Boekhandels had onvoldoende inzicht in de prestaties van de onderneming en de wensen en het gedrag van klanten. Daarom heeft Hot ITem Conclusion een Power-BI omgeving met verschillende dashboards ontwikkeld.

Lees meer...
Gemeente Vlaardingen binnen één jaar een duurzame en wendbare dataomgeving

Gemeente Vlaardingen: Binnen één jaar een duurzame en wendbare dataomgeving

Data-geïnformeerd werken is van belang om integraal naar de stad te kunnen kijken. Er bestaat een grote behoefte om de cijfers te kennen, maar vooral ook om de samenhang tussen beschikbare gegevens te kunnen duiden.

Lees meer...
Dura Vermeer Infra Volledig inzicht in planning en prestaties

Dura Vermeer Infra: Volledig inzicht in planning en prestaties

Voor een optimale benutting van productiecapaciteit is het juiste inzicht in prestaties onmisbaar en is het cruciaal dat de data hiervoor toereikend is.

Lees meer...
DELTA Fiber Nederland: Informatievoorziening voor een wendbaar bedrijf

DELTA Fiber Nederland: Informatievoorziening voor een wendbaar bedrijf

Interactie met klanten en de sturing daarop vraagt om een solide datafundament met de juiste informatievoorziening en een datagedreven cultuur.

Lees meer...
Ziggo: Inrichting multifunctionele Data & Analytics-afdeling

VodafoneZiggo: Inrichting Strategic Intelligence Center

Naast een solide dataplatform op een toekomstvaste infrastructuur is een klantgerichte organisatie essentieel voor een succesvolle datagedreven organisatie.

Lees meer...
GVB: Data privacy - van risico naar kans

GVB: Data privacy – van risico naar kans

GVB zag zich voor de taak gesteld om aan de AVG-wetgeving te voldoen. Hot ITem Conclusion heeft GVB geholpen met een duurzame privacy-implementatie.

Lees meer...
NWB Bank: Compliant zijn vanuit eigen Business Value

NWB Bank: Compliant zijn vanuit eigen Business Value

Hot ITem Conclusion heeft de Nederlandse Waterschapsbank geholpen om snel over betrouwbare, actuele en kwalitatief hoogwaardige managementinformatie te beschikken.

Lees meer...
Concurrentievoordeel door datagedreven marketing en analyses

MVNO: Concurrentievoordeel door datagedreven marketing en analyses

Met een nieuw Management Informatie Systeem maakt een MVNO de omslag van ‘sturen op omzet’ naar ’sturen op contributiemarge’ en datagedreven marketing.

Lees meer...
Gemeente A'dam: Big Data Platform als bron voor sturen op bereikbaarheid

Gemeente A’dam: Big Data Platform als bron voor sturen op bereikbaarheid

Hoe houden we de binnenstad van Amsterdam bereikbaar en zorgen we voor veilige doorstroming? Hiervoor heeft Hot ITem Conclusion een Big Data Platform gerealiseerd.

Lees meer...
Scroll naar boven