Organisaties of afdelingen hebben een doelstelling, met daaraan gekoppeld een strategie. Je wilt bijvoorbeeld kostenbesparend werken, een groter marktaandeel verwerven of een nieuw product introduceren. Daar worden afspraken over gemaakt en targets voor gesteld. Hierbij is het cruciaal om de voortgang in de gaten te kunnen houden, tussentijds te kunnen meten hoe het ervoor staat en, indien nodig, bij te sturen. Vaak zie je dat de informatievoorziening niet goed aansluit op de doelstellingen. Wij zorgen ervoor dat je kunt sturen op de stuuritems die er écht toe doen.

Factbased Improvement

Samen met de klant vertalen wij abstracte doelen in concrete, scherpe targets op alle niveaus. In no-time brengen we factbased inzicht in de prestaties van dat moment.

We starten direct met verbeteren. We bouwen een wendbaar datafundament, ontwaken de organisatie en inspireren de medewerkers om het beste uit zichzelf te halen en datagedreven te werken. In kleine stappen realiseren we duurzame prestatieverbetering. We noemen dat Factbased Improvement.

We begeleiden het gehele traject, van het ontwikkelen van de datastrategie tot implementatie en beheer.

Verbeter je prestaties met de expertise van Hot ITem Conclusion

Meer informatie?

Wil je weten wat Hot ITem Conclusion kan betekenen voor jouw datagedreven bedrijfsvoering? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan je adviesgesprek