Boek Factbased Improvement Dick Mecklenfeld - Hot ITem

Boek ‘Factbased Improvement’

Datagedreven organisaties die het beste uit mensen halen

Om daadwerkelijk doorbraken te realiseren en je doelen te behalen, is inzicht in de waarde en de potentie van je data en je mensen essentieel. Vanuit dat inzicht kun je overgaan tot actie om het beste eruit te halen. Wij noemen dat ‘Factbased Improvement’ en dat is waar wij ons bij Hot ITem op richten. Het boek ‘Factbased Improvement’, geschreven door onze directeur Dick Mecklenfeld, bevat pragmatische ‘lessons learned’ om hierin succesvol te zijn.

Uitdagingen

Als wij managers van grote organisaties spreken, dan komt bijna altijd naar voren dat ze worstelen met een van de volgende situaties:

  • ‘Ik beschik niet tijdig over de juiste informatie om te sturen op mijn doelen.’
  • ‘Ik creëer onvoldoende waarde met de schat aan gegevens die we hebben.’
  • ‘Er is discussie in onze organisatie, omdat gegevens niet kloppen.’
  • ‘We halen niet het beste uit onze mensen.’

Herken jij je in een van deze situaties en ben je op zoek naar antwoorden? Lees dan dit boek en doe er je voordeel mee.

Waarom dit boek?

Hot ITem bestaat twintig jaar en dat jubileum vieren we graag met dit boek als mooi aandenken, waarin we met trots terugkijken op veel mooie momenten en projecten. Bovendien hebben we in deze periode zo ontzettend veel geleerd dat we dit graag delen met iedereen die te maken heeft met uitdagingen op het gebied van performanceverbetering. Door het hele boek heen komen klanten, medewerkers en inspirators aan het woord die aanzienlijk hebben bijgedragen aan het gedachtegoed en het succes van onze performanceverbeteringsprojecten.

Bestellen

Heb jij als manager te maken met uitdagingen op het gebied van performanceverbetering en wil je weten hoe je als datagedreven organisatie op een goede wijze het beste uit je mensen haalt? Bestel dan het boek door je gegevens achter te laten in onderstaand formulier. We nemen dan snel contact met je op voor de facturering en de toezending. De prijs is € 24,95 (245 pagina’s) inclusief btw en verzendkosten.

 

Bestelformulier boek 'Factbased Improvement'

Contactgegevens
Een moment geduld aub.