Na het succes van de eerste Innovatietafel Reizigersvervoer in september 2023, organiseren wij op 23 april de tweede editie van dit kennis-event met als thema: ‘Optimaliseer je operatie met datagedreven innovaties op basis van een wendbaar datafundament’.

Optimaliseren door datagedreven werken

Deelnemers gaan in gesprek over het thema ‘Optimaliseren door datagedreven werken’, gericht op het beheersen van uitdagingen binnen de vervoersector. Denk aan sturing op operationele KPI’s, optimale inzet van materieel en middelen, datagedreven onderhoud, de nieuwe CSRD-wetgeving en uiteraard het ontwikkelen en inrichten van een wendbaar datafundament.

Programma

  • 09.45 – 10.00 uur: ontvangst met koffie en thee en Utrechtse lekkernij bij Creative Valley in Papendorp Utrecht
  • 10.00 – 10.30 uur: aan de slag met een datafundament in de praktijk, met spreker Ernout Douqué van Hot ITem Conclusion
  • 10.30 – 11.00 uur: procesoptimalisatie en besturing in het reizigersvervoer, met spreker Maarten van den Berge van NS
  • 11.00 – 12.30 uur: interactief gedeelte, waarin we uitdagingen en mogelijke oplossingen bespreken vanuit meerdere perspectieven
  • 12.30 uur: gezamenlijke lunch en afsluiting

Voor wie?

Deze innovatietafel is bedoeld voor zowel business als IT-management binnen de reizigersvervoersector. Val je binnen deze doelgroep en ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Willem Duvalois, Businessmanager Reizigersvervoer.