Op 2 november is Hot ITem Conclusion als partner aanwezig op het Dutch Data Forum: hét event dat je helpt om datagedreven te werken.

What’s (your) next with data?

Binnen het thema What’s (Your) Next with Data? gaat het Dutch Data Forum kijken naar wat de toekomst gaat brengen op het gebied van data(gedreven werken). Met welke uitdagingen worden we geconfronteerd en welke volgende data-stap zal onherroepelijk gezet (moeten) worden.

Maar wat is nu precies jouw next, wat is de stap die jouw organisatie kan – en wil – zetten? Het antwoord hierop is zonder meer afhankelijk van de data-volwassenheid van de organisatie en het team waarmee je werkt. Jouw next is daarom inherent verschillend van dat van andere organisaties. Het gaat er dan ook niet alleen om welke stap we collectief moeten zetten, maar met name over welke stap voor jouw organisatie nu van belang is. Wat kun je doen om morgen verder te zijn dan vandaag? Hoe ben je morgen een meer data driven business dan vandaag?

De volgende stap in jouw datagedreven journey: waarom DevOps niet genoeg is.

Adam Knoop, CCO van Hot ITem Conclusion, en Ernout Douqué, CTO van Hot ITem Conclusion, zullen samen een keynote verzorgen tijdens het Dutch Data Forum. Tegenwoordig is er namelijk veel aandacht voor een DevOps-manier van werken om nieuwe datagedreven oplossingen te ontwikkelen en in gebruik te nemen. Maar vaak is dit een aanpak die vooral door IT wordt omarmd. Hoe betrek je je belangrijkste stakeholders bij deze manier van werken? En hoe pas je een business gedreven ontwikkelaanpak toe op trends zoals datamesh, het realiseren van lakehouses en analytics? Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van factbased improvement laten Ernout en Adam je zien hoe je nóg effectiever waarde kan halen uit data.

Aanmelden

Meld je vandaag nog gratis aan voor deelname en ontdek hoe de volgende data-stap jouw bedrijf nog slimmer, nog sneller en nog beter kan maken. Ontmoet je peers, leer van andere data-experts en laat je inspireren door tal van sprekers!