Performance Improvement - prestatieverbetering met Hot ITem

Performance Improvement

Al sinds 1998 helpen wij onze klanten hun performance te verbeteren met onze integrale aanpak: dienstverlening in samenhang met besturing, processen, ICT, organisatie en mensen. Organisaties hebben een doelstelling, met daaraan gekoppeld een strategie. Zij willen bijvoorbeeld kostenbesparend werken, een groter marktaandeel verwerven of een nieuw product introduceren. Daar worden afspraken over gemaakt en targets voor gesteld.

Meten en sturen

Hierbij is het cruciaal om de voortgang in de gaten te kunnen houden, tussentijds te kunnen meten hoe het ervoor staat en, indien nodig, bij te sturen. Vaak zie je dat de informatievoorziening binnen een organisatie niet goed is afgestemd op de doelstelling. Er is dan te laat inzicht in de cijfers waardoor pas achteraf geëvalueerd kan worden of de juiste koers wordt gevaren.

Verbetering van prestaties

Hot ITem legt zich niet neer bij matige performance. Samen met de klant vertalen wij abstracte doelen in concrete, scherpe targets op alle niveaus. In no-time brengen we factbased inzicht in de prestaties van dat moment. We starten direct met verbeteren, wekken de organisatie en inspireren de medewerkers om het maximale uit zichzelf te halen.

In kleine stappen realiseren we duurzame prestatieverbetering: succes en werkplezier, gekoppeld aan betere prestaties. We helpen organisaties de bedrijfsprestaties te monitoren, zodat op ieder moment een goed inzicht ontstaat en middelen effectief en efficiënt ingezet worden. Wij begeleiden het gehele traject, van analyse tot implementatie en beheer.

Kortom, permanent inzicht in resultaten en praktische adviezen voor effectief management om doelen te bereiken.

Performance Improvement oplossingen die écht helpen

Onze Performance Improvement oplossingen zijn onderverdeeld in zes pijlers:

Downloads