Onderscheidend vermogen - Hot ITem

Onderscheidend vermogen

Hot ITem gelooft in wendbare, datagedreven organisaties die de concurrentie voorblijven door zich snel te kunnen aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen. Alles wat wij doen heeft tot doel om de performance van mensen, afdelingen en organisaties onderscheidend te verbeteren. Dit doen wij samen met onze klanten, op basis van kwalitatieve data en inzicht in de cruciale zaken.

Consultancy- en ICT-bureaus

Veel van de grote consultancybureaus richten zich sterk op de strategie van ondernemingen. Met doelstellingen voor over drie tot vijf jaar en advies over hoe je dan die strategie in stappen kunt realiseren. Maar juist die stappen bedenken, het daadwerkelijk aan de gang gaan met concrete resultaten waarmee je enthousiasme creëert in de organisatie; dat is veel lastiger. Aan de andere kant zie je de ICT-bureaus die een duidelijke focus op techniek hebben en onvoldoende gericht zijn op de business van de klant.

Brug tussen Business en IT

Hot ITem heeft deze twee disciplines – bedrijfskundigen en IT-specialisten – gebundeld, zodat we heel goed begrijpen wat een onderneming nodig heeft, en aan de andere kant de technisch specialisten in huis hebben waarmee je heel snel de businessdoelstellingen kunt realiseren.

Focus op Performance Improvement

Hot ITem doet niets anders dan het verbeteren van de prestaties van organisaties. Onze businesscase-gedreven aanpak levert op korte termijn, in kleine stapjes van vier tot zes weken, echt resultaat op voor de business waarbij die resultaten elke keer worden getoetst aan de doelstellingen voor de langere termijn. Liggen we nog steeds op koers of zijn onze doelstellingen inmiddels aangepast omdat de wereld is veranderd.

Resultaat van onze aanpak

Dat onze aanpak werkt, merken wij ook aan onze klanten: opdrachtgevers beoordelen onze prestaties gemiddeld met een 8 bij ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Vooral de kennis en vaardigheden van onze medewerkers en het nakomen van afspraken scoren hoog. Het vermogen om de business echt te begrijpen en de vertaalslag te maken naar concrete oplossingen wordt door onze klanten aangegeven als belangrijkste kwaliteit.