Op 31 mei is Hot ITem Conclusion partner van het congres: ‘What’s going on in Retailing?!’ (WGOIR). Op de 27ste editie van dit congres is de gehele branche aanwezig met meer dan 50 sprekers uit de sectoren Fashion, Food, Non-food, Living, DIY, Travel en Personal Care.

Thema’s WGOIR 2018

Thema’s die centraal staan zijn Customer Experience & Engagement, Digital Marketing Strategy en Data, Omnichannel, de Customer Journey, e-Commerce en Instore bij zowel on- als offline retailers. De kans om 1 dag volledig op de hoogte te zijn van de laatste ins & outs binnen Retailing.

Waarom ruim 500 retailers en fabrikanten jaarlijks WGOIR bezoeken?

  • Meer dan 10 C-level offline & online Retail Keynotes op het podium
  • 30 retailcases over trending topics als omnichannelstrategie, data-driven marketing, personalized customer journey en instore ontwikkelingen
  • Gepresenteerd door retailers werkzaam in Fashion, Food, Non-Food Travel, DIY, Living en Selfcare
  • Interactieve Boot Camps waar je samen met vakgenoten de diepte in kunt gaan op het gebied van Digital Strategy, Customer Experience & Engagement, Ecommerce, Data en Instore
  • Al meer dan 25 jaar het leading retail event in Nederland
  • Het event is gratis toegankelijk voor retailers met managementfuncties

The customer is always right, but data knows better

Hot ITem Conclusion verzorgt een exclusieve lunch voor genodigden. Tijdens deze lunch gaan we in op het thema ‘the customer is always right, but data knows better’. Op interactieve wijze zullen alle ins- en outs met de groep worden gedeeld.