Op vrijdag 2 maart 2018 is Hot ITem Conclusion als partner aanwezig bij de UniPartners Experience, een landelijk evenement om universitaire studenten en toonaangevende bedrijven samen te brengen.

Programma

De dag zal openen met een plenaire lezing. Daarna worden de studenten met behulp van professionele trainingsbureaus zo goed mogelijk voorbereid op het ontmoeten van potentiële werkgevers. De studenten luisteren vervolgens naar twee bedrijfspresentaties van ieder een halfuur. Voor zowel de trainingen als presentaties kunnen de deelnemende studenten hun voorkeuren opgeven. Daarna volgen diverse speeddate-sessies met werknemers van de verschillende bedrijven. Aan het einde van de dag wordt er afgesloten met een borrel.

Ontmoet Hot ITem Conclusion

Met behulp van integraal inzicht op de relevante gebieden, helpen wij onze klanten om fundamenteel de juiste keuzes te maken. Data is hierbij het sleutelwoord. Hot ITem Conclusion trekt dan ook de beste dataspecialisten van Nederland aan om deze data te vertalen naar waardevolle inzichten. Op dit moment telt ons bedrijf bijna 200 hoogopgeleide professionals. Wil je weten wat werken bij Hot ITem Conclusion zo bijzonder maakt, schrijf je dan in voor een speeddate, we komen graag met je in gesprek!