event
Personal Improvement Programma Hot ITem

Sneak Preview: PIP Data Engineer

12 januari 2017

Om aan de groeiende vraag naar onze Business Intelligence-, datawarehouse- en analyticsdiensten te kunnen voldoen, starten wij op 1 april 2017 het ‘Personal Improvement Programma Data Engineer’ (PIP DE).

Een programma, speciaal bedoeld voor professionals met Microsoft SQL Server ervaring, die we de unieke kans geven om in een jaar tijd door te groeien naar Microsoft SQL Server Data Engineer.

Een avond met pit

Wij zijn kritisch bij de selectie, maar we begrijpen dat jij dat waarschijnlijk ook bent. Daarom organiseren wij op donderdagavond 12 januari 2017 een sneak preview van dit programma. En dat doen we op onze eigen manier: met pit. We zijn niet voor niets het scherpste bedrijf van Nederland. We laten je zien wie we zijn en wat het programma precies inhoudt, en dat doen we aan de hand van onze vijf kernwaarden:

Sociaal

We beginnen en eindigen de avond in ons Danz Café, gelegen op de bovenste etage van ons pand aan het IJ in Amsterdam. Met walking diner, drankjes, muziek, gezelligheid en Hot ITem collega’s waar je mee kunt kennismaken.

Scherp

We laten je zien waarom wij het scherpste bedrijf van Nederland zijn op het gebied van Performance Improvement.

Inspirerend

We vertellen hoe wij elkaar en onze klanten inspireren.

Verantwoordelijk

We geven je een inkijkje in onze projectaanpak en het commitment dat wij aangaan om projecten tot een succes te maken.

Gericht op groei

Hot ITem groeit. Niet alleen als organisatie maar ook onze mensen. In dit onderdeel vertellen we in detail waar we in het programma op focussen en wat het jou oplevert.

Voordat je naar huis gaat krijg je van ons nog een attentie waarmee je de scherpte van Hot ITem zelf kunt ervaren.

Programma

  • 18.00 uur: Ontvangst met welkomstdrankje + walking diner in ons Danz Café
  • 19.00 uur: Introductie Hot ITem, uitleg Personal Improvement Programma Data Engineer
  • 21.00 uur: Afsluitende borrel

We hopen op je komst!

Uiteraard is deze avond geheel vrijblijvend. Mocht je enthousiast raken en inderdaad willen solliciteren, dan hebben wij ons doel bereikt. Maar ook als het blijft bij een avond die jij als leuk en inspirerend hebt ervaren, is dat voor ons al meer dan de moeite waard.