Op 22 januari 2018 organiseert Hot ITem Conclusion weer een round table, bedoeld voor managers en directors op het terrein van Risk, Compliance en Finance in de bancaire sector.

De round table zal begeleid worden door Jeroen Kruit, Managing Consultant Banking bij Hot ITem Conclusion. De Nederlandse Waterschapsbank, Bank Nederlandse Gemeenten, Triodos Bank, De Nederlandsche Bank en FMO-bank hebben hun deelname inmiddels bevestigd.

Stimuleren van onderlinge kennisdeling

Het hoofdonderwerp van deze round table is de toenemende rapportagedruk vanuit de toezichthouders. Tevens zal het onderwerp Data Governance aan de orde komen, aangezien wij ervaren dat dit steeds belangrijker wordt om de rapportagedruk het hoofd te bieden. De sessie heeft als doel het delen van kennis en best practices van de aanwezigen aangaande de genoemde onderwerpen.

Van toezicht naar inzicht

Vragen waar ook u en uw peers zich ongetwijfeld mee bezighouden: wat zijn de trends vanuit ECB & DNB, wat hebben we geleerd vanuit het verleden, hoe realiseer je een succesvolle verandering in de organisatie en hoe kun je compliance-investeringen hergebruiken om de performance van de organisatie te verbeteren?

Agenda

18.00 – 18.30 uur: Ontvangst & buffetdiner
18.30 – 20.30 uur: Round table
20.30 – 21.30 uur: Informele borrel