Op 17 mei 2018 organiseert Hot ITem Conclusion de round table ‘Van toezicht naar inzicht’. Deze round table is bedoeld voor managers en directeuren op het terrein van Finance, Risk en Compliance in de bancaire sector.

De round table zal worden begeleid door Jeroen Kruit, Managing Consultant Banking bij Hot ITem Conclusion. Onder andere de Nederlandse Waterschapsbank, Bank Nederlandse Gemeenten, Triodos Bank en NIBC Bank hebben hun deelname inmiddels bevestigd.

Van toezicht naar inzicht

Het doel van deze round table is het delen van ‘best practices’ en met deze nieuwe inzichten beter in control te zijn ten aanzien van de besturing van de organisatie en de verantwoording aan de toezichthouders. Hoe kun je compliance-investeringen hergebruiken om de performance van de organisatie te verbeteren? Vragen waar ook u en uw peers zich ongetwijfeld mee bezighouden.

Onderwerpen: IFRS9, Anacredit, AVG

Deze keer gaan we dieper in op IFRS9, AnaCredit en bespreken we hoe om te gaan met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De deelnemers bepalen zelf de prioriteit en tijdens de avond is er ook ruimte om andere onderwerpen op de agenda te zetten.

Agenda

18.00 – 18.30 uur: Ontvangst & buffetdiner
18.30 – 20.30 uur: Round table
20.30 – 21.30 uur: Informele borrel