event
Return on Information - Heliview/Hot ITem

Return on Information 2017

29 november 2017

Op 29 november 2017 is Hot ITem als partner aanwezig op het congres Return on Information van Heliview.

Het congres helpt u om een informatiegedreven organisatie te worden zodat uw processen worden geoptimaliseerd, u betere managementinformatie creëert en sneller besluiten kunt nemen.

Informatie als strategische asset

Het centrale congresthema is dit jaar: Informatie als strategische asset. Om rendement uit informatie te verkrijgen is het van belang dat informatie een strategische plek in uw organisatie krijgt. Tijdens het congres kijken we naar processen, data, informatie en technologie. Door zowel gestructureerde informatie (data) als ongestructureerde informatie gecombineerd te benaderen geeft het congres een integraal beeld op informatie.

Datawarehouse and datalake: better together?

Een datawarehouse heeft vaak de reputatie statisch, stoffig en traag te zijn. Een data lake kent vele verschijningsvormen en bevindt zich in een markt met snel veranderende innovatieve technologieën. Beide met voor- en nadelen maar ook overlap die optimaal benut kan worden. Ernout Douqué, BI & Analytics Architect bij Hot ITem, laat zien hoe de juiste mix van cloud-data-architectuur kan zorgen voor een kortere ROI voor zowel BI- als analytics-informatieproducten. Flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenreductie en governance staan hierbij centraal.