event
Return on Information - Heliview/Hot ITem

Return on Information 2016

29 november 2016

Op 29 november 2016 is Hot ITem als partner aanwezig op het congres Return on Information van Heliview.

Organisaties beschikken over grote hoeveelheden data en informatie en als gevolg van de steeds verdergaande digitalisering neemt dit alleen maar toe. Het gevaar bestaat dat u het inzicht en overzicht kwijtraakt, terwijl dit juist kansen biedt. Informatiemanagement is één van de grootste uitdagingen binnen bedrijven.

Een informatiegedreven organisatie

Dit congres helpt u om een informatiegedreven organisatie te realiseren, zodat processen worden geoptimaliseerd, betere managementinformatie wordt gecreëerd en er sneller besluiten worden genomen. Het thema dit jaar is: optimaal rendement uit uw informatie.

Break-outsessie Hot ITem – PostNL

Iedereen zet de klant centraal, en terecht, maar wie zet de data centraal? Data is het nieuwe goud en in combinatie met analytics biedt het enorme kansen. Maar dan moet je als organisatie wel je informatiehuishouding op orde hebben. In een inspirerende sessie zullen Mario Suykerbuyk (Managing Director PostNL Data Solutions) en Michel van Wallené (Senior Business Intelligence Consultant / partner Hot ITem) u meenemen in de mogelijkheden van een nieuwe waardeketen. Hot ITem heeft aan de wieg gestaan van het ‘datarotonde-concept’ dat nu met veel succes door PostNL voor haar klanten wordt ingezet. Naast praktische voorbeelden delen zij de lessons-learned op het gebied van innovatie en transformatie in de digitale wereld.

Workshop Return on Information bij Hot ITem

In navolging van dit Heliview-congres organiseren wij op 6 april 2017 bij Hot ITem de workshop ‘Return on Information – van theorie naar praktijk. Hierin geven wij onze visie op de belangrijkste actuele BI-thema’s en laten wij aan de hand van best practices zien hoe u kunt zorgen voor daadwerkelijk rendement uit uw informatie.