Bestemd voor: datawerkers / data-stewards / lijnmanagement

Op 12 mei 2020 organiseert Hot ITem een masterclass met Data Governance Thought Leader John Ladley over het succesvol vormgeven van data-stewardship en data-eigenaarschap. Deelnemende data-stewards en managers gaan na deze masterclass naar huis met een duidelijk beeld van hoe zij impact en waarde voor hun organisatie creëren vanuit heldere operating-models en hun eigen rol.

John Ladley – Data Governance Thought Leader

We zijn zeer vereerd dat we John Ladley bij Hot ITem mogen ontvangen. John is een wereldwijde autoriteit en gerenommeerd spreker op het gebied van de omgang met data en organisaties, en auteur van meerdere boeken. Voor de deelnemers aan de masterclass ligt een gesigneerd exemplaar van zijn laatste boek klaar.

Wat levert het volgen van deze masterclass op?

Als deelnemer krijg je concrete handvatten en operating models om succesvol inhoud te geven aan de data-organisatie die past bij je eigen organisatie. Ook de uitwerking van de benodigde rollen en verantwoordelijkheden komen daarbij aan de orde. Je leert hoe om te gaan met weerstanden en tegenslagen en hoe je Data Governance kunt formuleren vanuit een business-oogpunt.

Programma

Het inhoudelijke programma is van 10.00 tot 17.30 uur en behandelt ten minste de volgende onderwerpen:

  • De uitdagingen van stewardship en hoe hiermee om te gaan
  • De Data Governance ‘organisatie’: wat werkt wel
  • Operating frameworks voor Data Governance / Data Management
  • De werkbare Data Governance-rollen en operationele implementatie
  • Executiekracht; ‘make it happen’
  • Tools op het juiste moment
  • De eigen casus: direct aan de slag

We sluiten de dag af met een netwerk-event met borrel en walking diner in ons prachtige Danz café met uitzicht over het IJ in Amsterdam.

Laat je inspireren

Schrijf je nu in en profiteer van het early bird tarief! Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar; aanmeldingen zullen in volgorde van binnenkomst worden verwerkt. Na je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  • Tot 1 maart 2020 geldt een early bird tarief van € 650,- ex btw.
  • Vanaf 1 maart 2020 geldt de reguliere prijs van € 750,- ex btw.

N.B. Op 11 mei 2020 organiseren we nog een masterclass, speciaal voor C-level en hoger management.

Aanmelden