Hoe geef je sturing aan het concreet verbeteren van je organisatie of afdeling met behulp van data?

De stelling dat je meer waarde uit data kunt halen wordt breed gedragen. Maar hoe doe je dat? Hoe houd je grip op de kosten, hoe verhoog je de klanttevredenheid en hoe anticipeer je op nieuwe kansen? De coronacrisis heeft aangetoond dat wendbare en innovatieve organisaties in staat zijn adequaat te reageren op de nieuwe situatie. Dit voordeel hebben zij doordat processen zijn gedigitaliseerd, zij direct inzicht hebben in de volledige keten, en de kennis hebben om deze inzichten om te zetten in de juiste acties.

Download hier de flyer van de masterclass

Concrete handvatten voor een stapsgewijze digitale transformatie

Hoe kun je deze transitie in kleine stappen inzetten, hoe bescherm je je IT-investeringen, hoe profiteer je snel van concrete resultaten en hoe neem je je mensen hierin mee? Tijdens de masterclass Digitale Transformatie leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je stapsgewijs de omslag kunt maken naar datagedreven werken.

Wat levert het volgen van deze masterclass op?

Na afloop van de masterclass neem je als deelnemer het volgende mee:

  • Inzicht in het geven van sturing aan het concreet verbeteren van je organisatie of afdeling
  • Kennis van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van data en digitalisering
  • Een visie en handvatten voor de transitie naar een digitale organisatie
  • Een op jouw organisatie toegesneden roadmap om de eerste quick-wins te realiseren
  • Verrijking van je netwerk met gelijkgestemden waarmee je kunt blijven sparren

Programma

De masterclass wordt online gegeven in 3 dagdelen. Het eerste dagdeel vindt plaats op donderdag 21 januari van 08:30 tot 12:00u. Het tweede dagdeel wordt gegeven op dinsdag 26 januari van 08:30 tot 12:00u.

Het eerste dagdeel bevat een inhoudelijke verdieping waarin de roadmap naar een datagedreven organisatie wordt toegelicht. Tijdens het tweede dagdeel gaan de deelnemers aan de slag met een ontwerp en presentatie van een eigen transitie-roadmap.

Vier weken na de masterclass wordt er nog een dagdeel met alle deelnemers gepland waarin ervaringen worden gedeeld en vervolgstappen worden besproken.

Doelgroep

De masterclass is bestemd voor ondernemers en managers die de ambitie hebben hun organisatie of afdeling te kantelen naar een datagedreven bedrijfsvoering. Dit houdt in dat hij/zij:

  • de noodzaak voelt om te veranderen;
  • maximale waarde uit data en medewerkers wil halen om de organisatie-/afdelingsdoelstellingen te realiseren;
  • op een gedegen manier draagvlak wil creëren binnen de organisatie;
  • processen en besturing wil inrichten met data als basis.

Laat je inspireren

Mis deze unieke kans niet en schrijf je nu in! De kosten voor deelname zijn € 1.450,- ex btw. Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar; aanmeldingen zullen in volgorde van binnenkomst worden verwerkt. Na je aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden