Bestemd voor: business leaders (C-level en hoger management)

Op 11 mei 2020 organiseert Hot ITem een masterclass met Data Governance Thought Leader John Ladley over het creëren van een datagedreven organisatie vanuit leiderschap. Dé gelegenheid om in een besloten groep van medebestuurders met de autoriteit op dit vakgebied te reflecteren over de uitdagingen van datagedreven worden. Facetten die hierbij onder meer aan de orde komen zijn: de businesscase voor datagedrevenheid, data governance, cultuur, leiderschap, en de transformatie-roadmap. Uiteraard zal John zijn best-practices en pitfalls uit de praktijk met de groep delen.

John Ladley – Data Governance Thought Leader

We zijn zeer vereerd dat we John Ladley bij Hot ITem mogen ontvangen. John is een wereldwijde autoriteit en gerenommeerd spreker op het gebied van de omgang met data en organisaties, en auteur van meerdere boeken. Een unieke kans dus om hem in Nederland te horen spreken. Voor de deelnemers aan de masterclass ligt een gesigneerd exemplaar van zijn laatste boek klaar.

Wat levert het volgen van deze masterclass op?

Na de masterclass zul jij als business leader nog meer richting kunnen geven bij de datagedreven transformatie van jouw eigen organisatie. Je krijgt de handvatten om met weerstanden en tegenslagen om te kunnen gaan. Ook raak je bekend met de versnellers die er zijn om een datagedreven cultuur te implementeren. Met als resultaat de contouren van een concreet implementatieplan voor jouw organisatie.

Programma

Het inhoudelijke programma start om 10.00 uur en duurt tot 17.30 uur. We sluiten de dag af met een netwerk-event met borrel en walking diner in ons prachtige Danz café met uitzicht over het IJ in Amsterdam.

Laat je inspireren

Schrijf je nu in en profiteer van het early bird tarief! Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar; aanmeldingen zullen in volgorde van binnenkomst worden verwerkt. .

  • Tot 1 maart 2020 geldt een early bird tarief van € 650,- ex btw.
  • Vanaf 1 maart 2020 geldt de reguliere prijs van € 750,- ex btw.

N.B. Op 12 mei 2020 organiseren we nog een masterclass, speciaal voor data-stewards / lijnmanagement.

Aanmelden