Hoe waarborg je kwaliteit én continuïteit? Hoe zet je een zowel onderscheidende als duurzame koers uit? De juiste antwoorden vinden is vandaag de dag extra uitdagend. In iedere organisatie vragen de gebeurtenissen in de wereld aandacht en hebben ze impact op persoonlijk vlak.

Re-thinking your future is een topic voor ons allemaal. Met verhalen van boeiende denkers en doeners prikkelen wij onze belangrijkste relaties rond dit actuele thema tijdens ConclusiON! 2022 op donderdagmiddag 19 mei vanaf 13:00 uur. Gelukkig weer ‘live’ dit jaar!

Park Vliegbasis Soesterberg

Daar verwelkomen we je graag. Hier werd al in 2004 de toekomst omgedacht – van afgeschreven vliegbasis tot bloeiend natuurpark. Een mooi functionerend ecosysteem, met een mozaïek van droge graslanden, heide en bos en een rijke variatie aan diersoorten.

Boeiende ontdekkingstocht

Je maakt een boeiende ontdekkingstocht door het park, die begint met een inspirerend welkom:

  • Door Cyriel Kortleven, die zich als vliegende Vlaming een van de 35 Global Speaking Fellows mag noemen. Hij bevraagt CEO Engbert Verkoren over de nu 25 jaar groeiende kracht van Conclusions ecosysteem.
  • Luister ook mee met Bart van der Linden, directeur van het Digital Ecosystems Institute en Mario Suykerbuyk, CIO van Eneco, transformator en bruggenbouwer tussen business en IT.  Samen plaatsen ze de waarde van ecosystemen in een ruimer kader.
  • En laat je verrassen door de keynote van Cyriel Kortleven, met zijn veelbesproken programma voor een effectieve verander-mindset: YES AND ACT.

Na het plenaire welkom, vervolg je je tocht via een zelfgekozen route langs één van de inhoudelijke tracks: Business, Human centric en IT driven. Met klantverhalen van onder meer de Antonius Zorggroep, KLM en eigen experts uit ons ecosysteem.

Natuurlijk is er ook volop ruimte voor het versterken van bestaande en het ontdekken van nieuwe relaties. Tijdens de tocht én bij de borrel rond de pianobar na afloop.

Business track: Factbased Improvement

Als iemand gedreven is om doorbraken te realiseren in organisaties, op basis van de juiste informatie en gedreven medewerkers, dan is het Dick Mecklenfeld. Hij is directeur en medeoprichter van Hot ITem Conclusion en auteur van het boek Factbased Improvement, de opvallende succesvolle aanpak die hij de afgelopen dertig jaar met collega’s heeft ontwikkeld en verfijnd. Aan de hand van talloze praktijkvoorbeelden, illustreert hij in de business track Factbased Improvement hoe je strategische doelen vertaalt naar een datavisie, hoe je een wendbaar datafundament ontwikkelt en bouwt aan een datagedreven cultuur.

Aanmelden

Wij zien uit naar je komst. Want zoals alles bij Conclusion: we doen het graag samen. Ook het delen van onze toekomst. Ben jij erbij?