Op donderdag 29 september organiseren wij de Factbased Improvement Day 2022 op ons kantoor in de Houthavens te Amsterdam. Wij zijn trots dat ook dit jaar een aantal van onze klanten hun ervaringen en inzichten met betrekking tot datagedrevenheid met jou zullen delen.

Klanten aan het woord: waarde uit data in de praktijk

Veel organisaties onderkennen de waarde van ‘Factbased Improvement’, maar worstelen met de vraag hoe als organisatie datagedreven te worden. Om je daarbij te inspireren, organiseren we deze middag vol interactieve sessies.

Na de keynote stellen we je in de gelegenheid om twee break-outsessies naar keuze bij te wonen. In deze break-outs zullen onze klanten je meenemen in hun datareis en de learnings die zij daarbij hebben opgedaan. Tijdens de middag is er ook voldoende gelegenheid om als sprekers en deelnemers kennis met elkaar te delen. En uiteraard is er ruimte voor een persoonlijk advies van onze aanwezige specialisten.

Voor wie?

Wij organiseren dit event voor zowel business als IT-management. Laat je inspireren! Inschrijven is binnenkort mogelijk, dus houd deze website in de gaten!

Programma

13.15 uur: Ontvangst met koffie, thee en kleine broodjes
14.00 uur: Keynote
14.45 uur: Break-outsessies
17.15 uur: Afsluiting met borrel & bites

Locatie

Hot ITem BV
Danzigerkade 19
1013 AP Amsterdam

Je kunt parkeren in onze parkeergarage, er is voldoende plek.