Op donderdag 30 september organiseren wij de Factbased Improvement Day 2021. Omdat de recente versoepelingen dit toestaan, vindt dit jaarlijkse event plaats op ons kantoor in Amsterdam. Wij zijn trots dat ook dit jaar een aantal van onze klanten, waaronder Bert Groenewegen, CFO van NS, hun ervaringen en inzichten met betrekking tot datagedrevenheid met jou zullen delen.

Klanten aan het woord: waarde uit data in de praktijk

Veel organisaties onderkennen de waarde van ‘Factbased Improvement’, maar worstelen met de vraag hoe als organisatie datagedreven te worden. Om je daarbij te inspireren, organiseren we deze middag vol interactieve sessies.

Na de keynote van Bert Groenewegen stellen we je in de gelegenheid om twee break-outsessies naar keuze bij te wonen van DELTA Fiber Nederland, Dura Vermeer, Eneco, Heilbron, NS en Translink

In deze break-outs zullen onze klanten je meenemen in hun datareis en de learnings die zij daarbij hebben opgedaan. Denk daarbij aan onderwerpen als het opstellen van een datavisie en -strategie, het ontwikkelen van een datagedreven cultuur en organisatie, het implementeren van datagovernance en datamanagement, en het realiseren van een technisch datafundament.

Tijdens de middag is er ook voldoende gelegenheid om als sprekers en deelnemers kennis met elkaar te delen. En uiteraard is er ruimte voor een persoonlijk advies van onze aanwezige specialisten.

Voor wie?

Wij organiseren dit event voor zowel business als IT-management. Laat je inspireren! Inschrijven is kosteloos* en eenvoudig. Let op: er zijn slechts 75 plaatsen beschikbaar. Wacht dus niet te lang en houd er rekening mee dat je aanmelding pas definitief is na onze bevestiging.

Break-outsessies

 • De slag om de klantaansluiting winnen door beter sturen in de keten
  DELTA Fiber Nederland – Jaap Jan van Mierlo (Director Operations, Ketenmanagement en Logistiek)
 • Build performance: Voedingsbodem voor groei, potentieel van smart buildings en de noodzaak van een wendbaar datafundament
  Dura Vermeer – Dave Vernooij (Manager Data & Informatiemanagement)
 • Data, de slimme brandstof voor de energietransitie – Eneco Smart Energy Grid
  Eneco – Peter Dreschler (Product Owner Smart Grid)
 • Put your mouth where your money is
  Heilbron – Jeroen Luigjes (Head of Data & AI)
 • Procesgericht werken: de hefboom voor resultaatgerichte sturing
  Nederlandse Spoorwegen – Maarten van den Berge (Programmamanager ‘Baat bij Proces’)
 • Van check-in/check-out naar voorspelbare reizigersstromen
  Translink – Roy van den Berg (Product Manager Data Services)

Programma

13.15 uur: Ontvangst met koffie, thee en kleine broodjes
14.00 uur: Keynote Bert Groenewegen (CFO NS)
14.45 uur: Break-outsessies van DELTA Fiber Nederland, Dura Vermeer, Eneco, Heilbron, NS en Translink
17.15 uur: Afsluiting met borrel & bites

Locatie

Hot ITem Conclusion BV
Danzigerkade 19
1013 AP Amsterdam

Je kunt parkeren in onze parkeergarage, er is voldoende plek.

Coronamaatregelen

Vanwege corona hebben we gekozen voor een ruime opzet en beperken wij de bezetting tot maximaal 2/3 van de maximale capaciteit. Daarnaast zullen wij voor dit event werken met coronatoegangsbewijzen. Dit betekent dat we bij binnenkomst vragen je coronatoegangsbewijs te tonen. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Aanmelden

* wij hanteren een no-show fee van € 99