Op vrijdagochtend 23 april vindt het online event ConclusiON! | Leading Digital Change plaats. Eind vorig jaar is Hot ITem Conclusion toegetreden tot het ecosysteem van Conclusion en tijdens dit event zal Conclusion zijn relaties inspireren om uit te zoomen en nieuwe perspectieven te verkennen. Deze afwisselende ochtend wordt in goede banen geleid door cross-industry expert Ramon Vullings.

Praktijkcases van aansprekende klanten

De échte pijn en aanjagers van digitale transities ervaar je in de praktijk. Conclusion heeft diverse aansprekende klanten en eigen experts die daarover kunnen meepraten. Op 23 april delen zij hun ervaringen en nemen ze je mee op hun route als leider bij grote technologische veranderingen. Hoe bepaal je de juiste stip aan de horizon en koppel je die aan concrete acties in het hier en nu?

Er bestaat niet één ultiem antwoord. Wel is het goed mogelijk om de vele losse uitdagingen in samenhang te doorgronden en te vertalen naar een heldere digitale strategie.

Break-outsessie Hot ITem Conclusion & KPN

Vanuit Hot ITem zullen we, samen met onze klant KPN, de break-outsessie ‘Factbased Improvement | Data Mesh@KPN’ verzorgen. Data Mesh is een data-architectuur paradigmashift, een hot item in de data- en analyticsmarkt. Data Mesh stelt je als organisatie in staat sneller dataproducten te ontwikkelen, zonder dat Business en IT elkaar in de weg zitten en met behoud van een gemeenschappelijke datawaarheid.

Binnen KPN neemt de vraag naar snel beschikbare en toepasbare inzichten (actionable insights) alleen maar toe. Om deze vraag aan te kunnen wil KPN een fundamentele verandering in data-architectuur en datamanagement doorvoeren.  Data Mesh-architectuur helpt om deze verandering vorm te geven, waarbij een transformatie naar gedistribueerde datadomeinen centraal staat. KPN licht graag toe hoe ze met deze uitdaging omgaat en hoe Hot ITem Conclusion ze daarbij helpt.

Laat je inspireren

Ga naar de eventwebsite voor meer informatie of meld je direct en kosteloos aan voor ConclusiON! | Leading Digital Change.