event
Business Intelligence Congres 2017 - Hot ITem

Business Intelligence congres 2017

7 februari 2017

Op 7 februari 2017 is Hot ITem als partner aanwezig op het Business Intelligence Congres 2017 van Heliview.

Transformatie

Het Business Intelligence vakgebied bevindt zich op vele vlakken in een transformatie. De technische mogelijkheden nemen toe met Big Data en Analytics maar ook de vaardigheden die mensen nodig hebben om van informatieconsument te veranderen in een informatieproducent. De vraag naar self-service opties binnen het bedrijf is zo goed als standaard geworden in een situatie waarbij het aantal informatiebronnen alleen maar toeneemt. De klassieke BI-omgeving dient zich hierop aan te passen. Uitdagingen genoeg.

Ambities

Hoog tijd om opnieuw te kijken waar Business Intelligence zich in uw organisatie bevindt. Past de huidige inrichting nog bij de ambities? Welke stappen moeten ondernomen worden om beter in staat te zijn voordelen met data te behalen. Hoe hou je het product van Business Intelligence betrouwbaar?

Business Intelligence Maturity

Op het congres staat Business Intelligence Maturity centraal. Diverse business intelligence onderwerpen op het gebied van mens, organisatie en techniek worden besproken en praktijkcases laten zien hoe succes bereikt kan worden. Michel van Wallené (Senior Business Intelligence Consultant / partner Hot ITem) zal namens Hot ITem een break-outsessie verzorgen waarin hij dieper ingaat op dit thema.

Workshop Return on Information bij Hot ITem

In navolging van dit Heliview-congres organiseren wij op 20 april 2017 bij Hot ITem de workshop ‘Return on Information – van theorie naar praktijk. Hierin geven wij onze visie op de belangrijkste actuele BI-thema’s en laten wij aan de hand van best practices zien hoe u kunt zorgen voor daadwerkelijk rendement uit uw informatie.