Event-archief

Home » Event-archief
Dutch Data Forum - Hot ITem

Dutch Data Forum

Op woensdag 27 november 2019 is Hot ITem als partner aanwezig op het Dutch Data Forum: hét jaarcongres dat je helpt om datagedreven te werken.

Lees meer...
Round Table DataTrust - Hot ITem

Round Table DataTrust

Op donderdag 24 oktober 2019 organiseert DataTrust, het nieuwe label van de Hot ITem Groep, een round table voor pensioenbestuurders.

Lees meer...
600Minutes Executive Finance - Hot ITem

600Minutes Executive Finance

Op 5 september 2019 is Hot ITem als partner aanwezig op het 600Minutes Executive Finance event van Management Events.

Lees meer...
Dataminds - Inspire - Hot ITem

Dataminds: Inspire

Op 2 juli organiseert Dataminds ‘Inspire’ waarbij diverse sprekers aan het woord komen die ons met hun uiteenlopende verhalen zullen inspireren.

Lees meer...
Reference Data Management Day - Hot ITem

Reference Data Management Day

Op 18 juni 2019 is Hot ITem als partner aanwezig op de Reference Data Management Day, georganiseerd door Systemation. Deze ochtend helpt u om meer inzicht te krijgen in de rol van Reference Data Management.

Lees meer...
Data Quality Conference 2019 - Hot ITem

Data Quality Conference 2019

Op 4 juni 2019 is Hot ITem als partner aanwezig op het Data Quality Conference, georganiseerd door Heliview. Het congres helpt je om meer rendement uit je data te halen door de kwaliteit van data te verhogen.

Lees meer...
Factbased Improvement Day 2019 - Hot ITem

Factbased Improvement Day 2019

Graag inspireren we je op 11 april om meer businesswaarde te halen uit data. Klanten van Hot ITem, Future Facts en HIbrid zullen hun ervaringen met je delen.

Lees meer...
De IT-Carrièrebeurs - Hot ITem

De IT-Carrièrebeurs 2019

Op 5 en 6 april 2019 staat Hot ITem op de IT-Carrièrebeurs, onderdeel van de Nationale Carrièrebeurs, in de Amsterdam RAI. Dit is dé carrièrebeurs voor (bijna) afgestudeerde IT’ers en voor IT’ers met werkervaring.

Lees meer...
UniPartners Experience - Hot ITem

UniPartners Experience 2019

Op 22 maart 2019 is Hot ITem aanwezig bij de UniPartners Experience, een landelijk evenement om studenten en toonaangevende bedrijven samen te brengen.

Lees meer...
Data and Analytics - Management Events - Hot ITem

Data and Analytics

Op 6 maart 2019 zijn Hot ITem en Future Facts als partner aanwezig op het Data and Analytics event van Management Events.

Lees meer...
Nieuwjaarsevent met Miljuschka Witzenhausen - Hot ITem

Nieuwjaarsevent met Miljuschka Witzenhausen

Op 29 januari organiseert Hot ITem een Nieuwjaarsevent. Tijdens deze avond laten we aan de hand van inspirerende sessies zien welke data-ontwikkelingen in 2019 belangrijk gaan zijn, hoe die leiden tot deze trends, aangevuld met Hot ITem’s scherpe visie daarop.

Lees meer...
Digital Event 2018 - Hot ITem

Digital Event 2018

Op 13 november 2018 is Hot ITem als partner aanwezig op het door GemeentenNL georganiseerde Digital Event 2018. Het evenement richt zich op iedereen die te maken heeft met de klant, de organisatie of de strategie van organisaties in de publieke sector.

Lees meer...
Informatica World Tour - Hot ITem

Informatica World Tour

Op 1 november organiseert Informatica in Nieuwegein de Informatica World Tour 2018 Netherlands met als thema: ‘Discover the disruptive power of data’.

Lees meer...
What’s going on in Retailing - Hot ITem

What’s going on in Retailing?!

Op 31 mei is Hot ITem partner van het congres: ‘What’s going on in Retailing?!’ (WGOIR). Hot ITem verzorgt een exclusieve lunch voor genodigden. Tijdens deze lunch gaan we in op het thema ‘the customer is always right, but data knows better’.

Lees meer...
Round table banking - van toezicht naar inzicht - Hot ITem

Round table: van toezicht naar inzicht

Op 17 mei 2018 organiseert Hot ITem de round table ‘Van toezicht naar inzicht’. Deze round table is bedoeld voor managers en directeuren op het terrein van Finance, Risk en Compliance in de bancaire sector.

Lees meer...
Data Quality Conference 2018 - Hot ITem

Data Quality Conference 2018

Op 15 mei 2018 is Hot ITem als partner aanwezig op het Data Quality congres, georganiseerd door Heliview. Het congres helpt u om meer rendement uit uw data te halen door de kwaliteit van uw data te verhogen.

Lees meer...
De IT-Carrièrebeurs - Hot ITem

De IT-Carrièrebeurs 2018

Op 6 en 7 april 2018 staat Hot ITem op de IT-Carrièrebeurs, onderdeel van de Nationale Carrièrebeurs, in de Amsterdam RAI. Dit is dé carrièrebeurs voor (bijna) afgestudeerde IT’ers en voor IT’ers met werkervaring.

Lees meer...
De Informatiegestuurde Overheid 2018 - Hot ITem

De Informatiegestuurde Overheid 2018

Op 22 maart 2018 is Hot ITem als partner aanwezig op het congres ‘De Informatiegestuurde Overheid’ van Heliview. Dit jaar is het congresthema:  ‘Anders kijken is scherper zien’. Kijkt u wel goed en ziet u scherp?

Lees meer...
UniPartners Experience - Hot ITem

UniPartners Experience 2018

Op vrijdag 2 maart 2018 is Hot ITem als partner aanwezig bij de UniPartners Experience, een landelijk evenement om universitaire studenten en toonaangevende bedrijven samen te brengen.

Lees meer...
Data-driven Business 2018 - Hot ITem

Data-driven Business 2018

Op donderdag 8 februari 2018 is Hot ITem als partner aanwezig op Data-driven Business 2018: hét Business Intelligence congres van Nederland.

Lees meer...
Round table banking - van toezicht naar inzicht - Hot ITem

Round table: van toezicht naar inzicht

Op 22 januari 2018 organiseert Hot ITem weer een round table, bedoeld voor managers en directors op het terrein van Risk, Compliance en Finance in de bancaire sector. Het hoofdonderwerp is de toenemende rapportagedruk vanuit de toezichthouders.

Lees meer...