Professioneel DWH- en BI-Beheer - Hot ITem

Professioneel BI-Beheer

Om de baten van verbeterprojecten daadwerkelijk te incasseren heeft Hot ITem het Continuous Improvement Center (CIC) opgezet. Het CIC richt zich op insourcing en het proactief beheren van datawarehouses en BI-omgevingen. Ook beheert het CIC bedrijfsapplicaties met grote volumes data die een hoge beschikbaarheid vereisen en een belangrijk privacy-aspect bevatten. Het blijvend verbeteren van de prestaties van organisaties is de missie van het CIC.

Dynamiek van besturing

Voor organisaties zijn er diverse redenen om ervoor te kiezen het beheer van datawarehouse- en BI-omgevingen uit te besteden. Offshore is hiervoor geen goede oplossing omdat de dynamiek van besturing maximale flexibiliteit in informatievoorziening vereist. Ook is specifieke kennis van besturing en van het vertalen van brondata naar waarde voor de organisatie, essentieel. Het beheer van datawarehouse- en BI-omgevingen vereist meer businesskennis, flexibiliteit en snelheid dan generieke IT-beheerpartijen kunnen bieden.

flexibele dienstverlening

Hot ITem kan deze flexibiliteit en kennis bieden: van consultancy of functionele ondersteuning tot 24 x 7 proactief technisch beheer. We leggen daarbij de focus op het gebruik van BI en het continu blijven incasseren van baten. Indien gewenst kan gekozen worden voor volledige outsourcing in onze High Performance Cloudomgeving.

Downloads