artikelen

Artikelen

Data inzetten als strategisch instrument - Hot ITem

Data inzetten als strategisch instrument

Steeds meer bedrijven raken overtuigd van de waarde van data, maar weten vaak niet hoe ze optimaal rendement uit die data kunnen halen. Hot ITem pleit voor het inrichten van een Strategic Intelligence Center, zodat data als een asset wordt behandeld en ingezet.

Organisatiebesturing draait om data en mensen

Het Amsterdamse databedrijf Hot ITem is met stip op plaats 8 in de Computable 100 binnengekomen en daarnaast door het Nationale Business Succes Award Instituut verkozen tot beste werkgever in de sector organisatieadviesbureaus.

Data en analytics meer dan ooit een 'Hot ITem'

Data en analytics meer dan ooit een ‘Hot ITem’

Steeds meer groeit bij organisaties het besef dat data een waardevolle asset is. Daarom levert Hot ITem als Performance Improvement-specialist al achttien jaar concrete oplossingen om waarde uit data te halen en inzicht te vertalen naar actie om daarmee bedrijven en instellingen en hun medewerkers beter te laten presteren.

Besluitvorming ondersteunen met analytics - Hot ITem

Besluitvorming ondersteunen met Business Analytics

Een positief effect van de Big Data hype is dat bedrijven de waarde van business analytics zijn gaan inzien. Hot ITem geeft met Future Facts antwoord op de groeiende vraag naar gespecialiseerde analyticsdiensten die de besluitvorming kunnen ondersteunen en daadwerkelijk in de operationele processen kunnen worden geïmplementeerd.

Gezocht: ervaren vakmensen - Hot ITem

Mensen laten floreren op de plek waar ze het echt naar hun zin hebben

In weerwil van de economische crisis heeft Hot ITem de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt. Nu de markt zich lijkt te herstellen zet Hot ITem extra in op de werving en selectie van nieuwe medewerkers. “Wij zoeken ervaren vakmensen met passie en scherpte.”

Sturen op prestaties met oog voor de mens - Hot ITem

Succesvol sturen op prestaties met oog voor de mens

Dick Mecklenfeld en Gustav Elmont vertellen hoe Hot ITem organisaties helpt beter te presteren met een onderscheidende aanpak, waarin naast technische en financiële aspecten vooral aandacht voor de mens een belangrijke factor is.

Succesvol en snel veranderen - SDU & Hot ITem

Succesvol en snel veranderen

Grote verandertrajecten lopen vaak uit, zijn duur en weinig effectief. Veranderen op kleine schaal heeft vaak te weinig impact. Veranderen op kleine schaal met grote impact is een
kunst en dat is exact wat SDU en Hot ITem samen hebben gedaan.

Betere informatiekwaliteit is pure winst - Hot ITem

Betere informatiekwaliteit is pure winst

Rob Honing en Norbert van de Ven vertellen over de resultaatgerichte aanpak van Hot ITem waarmee bedrijven hun winstgevendheid verhogen door verbetering van informatiekwaliteit.

Big data: meer is niet altijd beter - Hot ITem

Big data: meer is niet altijd beter

Rob Honing en Edwin Kusters geven hun visie op Big Data en het belang om allereerst een solide businesscase te maken om het praktische nut aan te tonen.

Snel en wendbaar met complete BI-dienstverlening

Snel en wendbaar met complete BI- dienstverlening

Rob Honing en Edwin Kusters vertellen over de BI-as-a-Service (BIaaS)-dienstverlening van Hot ITem. Deze biedt grote ondernemingen het voordeel van outsourcen met behoud van de snelheid en wendbaarheid die in een BI-omgeving zo essentieel zijn.

Hot ITem maakt grote organisaties wendbaar - Hot ITem

Hot ITem maakt grote organisaties wendbaarder

Dick Mecklenfeld en Rob Honing leggen uit hoe Hot ITem ondernemingen wendbaarder maakt door op alle niveaus in de organisatie alle relevante informatie snel beschikbaar te maken.

Klanten echt rendement laten halen uit investeringen - Hot ITem

Klanten echt rendement laten halen uit investeringen

Rob Honing vertelt hoe Hot ITem met zijn Performance Improvementexpertise en -oplossingen klanten echt rendement laat halen uit hun (ICT-)investeringen.