event

Inspiration Day 2019

11 april 2019

Op 11 april organiseert de Hot ITem groep een Inspiration Day. Tijdens deze dag vertellen onze klanten hun uiteenlopende cases met als rode draad ‘data’.

Factbased Improvement in een datagedreven organisatie

Hoe realiseer je doorbraken binnen je organisatie en behaal je je doelstellingen? Het begint met inzicht in de waarde en de potentie van je data en mensen. Vanuit dat inzicht kun je overgaan tot actie om het beste eruit te halen. Wij noemen dat ‘Factbased Improvement’ en dat is waar wij ons met de Hot ITem Groep op richten. Met behulp van de nieuwste technologieën en een bewezen aanpak slaan wij de brug tussen business en IT en helpen wij organisaties met de transitie naar datagedreven werken.

Laat u inspireren

Graag inspireren we u op 11 april om meer businesswaarde te halen uit data. Verschillende klanten van Hot ITem, Future Facts en HIbrid zullen het podium betreden en hun ervaringen met u delen.

Met behulp van onderstaande link kunt u uw interesse in dit evenement kenbaar maken. Zodra het programma rond is, sturen wij u een uitnodiging zodat u zich definitief kunt inschrijven.